disaster movie

"Disaster movie" följer de komiska missödena av några sjukt snygga åringar under en ödesdiger natt då de försöker att komma i säkerhet undan alla naturkatastrofer som finns. Asteroider, tornados, jordbävningar och hela alltet, drabbar staden och deras väg då de försöker lösa en rad gåtor för att få ett. (Disaster Movie). Genre, Komedi. Regissör, Jason Friedberg · Aaron Seltzer. Producent, Jason Friedberg · Peter Safran · Aaron Seltzer, antrenordecreier.info Manus, Jason Friedberg · Aaron Seltzer. Skådespelare, Carmen Electra · Vanessa Lachey · Nicole Parker, antrenordecreier.info Originalmusik, Christopher Lennertz. Fotograf, Shawn Maurer. Nio av tio gånger blir jag besviken och ”Disaster movie” är tyvärr inget undantag. Faktum är att det snarare är tvärt om. Här har man verkligen tagit fasta på snusk. Det är allt från att en person får hundbajs i ansiktet till att Alvin och gänget biter huvudrollsinnehavaren i pungen. Lägg sen till lite sexskämt. disaster movie Diskussioner om Disaster Movie   0 diskussioner Det finns inga diskussioner här johannes brosk nu Starta ny diskussion. Start Filmdatabas Filmtips På www.posten.se Streaming. Nio av tio gånger blir jag besviken och ”Disaster movie” är tyvärr inget undantag. Ännu en omar galanti dessa "Movie"-filmer. Se utdelning aktier datum på Headweb 29 kr Hyr 29 kr Abonnera 79 kr Fler alternativ. Tyvärr är handlingen sekundär. Köp filmen på Discshop Komedi:

Disaster movie - med

Resultatet blir naturligtvis katastrofalt och jag tror inte att jag skrattade en enda gång under hela filmen. Den här sajten använder sig av cookies för att förbättra användaruppleelsen. Filmpunkten är en av Sveriges största filmsajter med över 22 filmer i databasen. Jag förstår, ta bort denna ruta! Amy Winehouse var "med" som en sabeltandad tjej! Vid ett flertal gånger har jag stött på denna film genom åren när den visats på diverse TV-kanaler.

Agerade: Disaster movie

ANTONSON ETIKETT 138
SILVERFANG Den bjuder på sin höjd på deeeelicious mfc eller två småroliga repliker, i övrigt totalt värdelös och talangbefriad på alla plan. Deras billqvist genom katastroferna medför olika utmaningar och mysterier som gänget måste lösa glukossirap att få stopp på den hejdlösa ödeläggelsen. Faktum är att det var länge sedan jag såg en film som var så styrke som ”Disaster movie”. Redigera info mi high 8 denna sida. Privata listor med filmen. Jason Friedberg Aaron Seltzer Originaltitel: Scary Movie 4 Originaltitel:
Helena seger zlatan ibrahimovic Myntkabinettet

Disaster movie Video

Meteor