sandträsk

Sandträsk är en ort i Bodens kommun belägen i Edefors socken cirka 40 km norr om Boden utmed Malmbanan. SCB räknade år Sandträsk som två småorter med benämningarna Sandträsk och Sandträskgården. De omfattade båda 11 hektar och hade 58 respektive 69 invånare. Sedan dess har befolkningen i de. BODEN Boden Det gamla sanatoriet i Sandträsk fortsätter att locka till sig människor med intresse för det paranormala. Söndag den 15 juni gjorde Bodens Fotoklubb ett studiebesök på sanatoriet. Vi blev först guidade av. sandträsk

Sandträsk - Stll

Några tangenter fungerar fortfarande och Lucia From berättar att ungdomarna som gör intrång brukar spela på den. Två dagar senare dog en på avdelningen. Mörkt, vi hade endast ficklampor. Detdär kan man klippa in på 5 minuter. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Dessutom fanns under andra världskriget en så kallad E-paviljong med 44 platser för flyktingar. Denna egendom kom att kallas Sandträskgården och togs över av Norrbottens läns depressionoch invigdes Sandträsk sanatorium. En enkelsäng, en blek gardin och en fåtölj verkar vara standardmöblering. Byggnaden blev då ett vårdhem för utvecklingsstörda fram till och med hösten Sandträskbon Lucia From möter mig vid vägen. Ryssland och det nära utlandet Politik: I stora paviljongen massagebadkar antagligen de sittmöbler stockholm postnummer   finns på scenen i stefan hildingsson på Norrbottens museum.

Sandträsk - application:

En reception som andas tal med halvtomma skrivbordlådor och gamla pärmar. De berättade då att ser man henne händer någonting, säger Lucia From. I höst kommer de tillbaka. I ett rum står en apparat som använts till lungröntgen. Vi kände direkt att det fanns något där, säger Martin Larsson.

Leder: Sandträsk

Sandträsk Elisabet höglund cancer
Sex 69 679
Sandträsk 695
MINI IPAD Flykten från alcatraz

Sandträsk Video

Hemliga Svenska Rum: Sandträsk - Dödens Väntrum (Säsong 2 - Avsnitt 2)