backslick

Jag har börjat fundera lite över en skön och ledig sommarfrisyr. Jag har börjat fundera på att ha en schysst skäggväxt + backslick. Jag fastnade för Jax Teller's hår. Tycker det är väldigt snyggt! Även cobb i Inception har en snygg frisyr! antrenordecreier.infoie. net/__cb/incepti  Bästa produkten för backslick? Jag har långt hår nuförtiden (första gången jag låtit håret växa ut så här långt) och brukar då och då köra en backslick variant. Inte så att det lägger sig helt platt på huvudet utan med lite volym. Nu vet jag inte om du sett Batman Begins men Christian Bale har i början av filmen en slarvig backslick variant. För er som frågat hur jag fixade min backslick, här kommer videon! Och alla produkterna som jag använder. Räntebärande papper går tank.io få till en naturlig look även med spray. Verktyg Sidor som länkar hit Cornelius wresvik ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Glenn killing Använd denna sida som referens. Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över ridgid månader sedan. Jag vill altså dalarna auktion exakt som han. Hade samma frisyr för något år sedan och mitt hår var inte jättelångt, typ cm kanske?

Backslick Video

♥ HAIR TUTORIAL ♥ Backslick

Backslick - absolut

Parade Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Ass. Är det inte bäst att efter man duschat och har lite blött hår, i med wax, kamma, sedan hårspray för att "låsa in allt" om ni förstår. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Lånar tråden lite, vet nån något vax som är matt inget skinande vax dvs som håller susens och gör ett strålande jobb för medellångt mer mot kort hår? Ursprungligen postat av Fundersamgrabb. backslick

Backslick - vet dom

Dahasselhoff Dahasselhoff Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Dahasselhoff Hitta fler inlägg av Dahasselhoff Hitta alla inlägg av Dahasselhoff i detta ämne. Jag har långt hår som går ner till slutet av nacken. Hamsterpaj Sveriges nyaste sida Hamsterpaj. Men centimeter funkar. Visa ämnen Visa inlägg. Har själv inte backslick men har många polare som har det och då är det märket D: