norrlandsgatan 11

Bygget Fest & Konferens. På Norrlandsgatan 11 mitt i City, ligger Bygget. Denna lokal passar bra till olika typer av evenemang. Inredningen har en unik design från talet. Här kan vi anordna allt från, föreläsningar, fester, konferenser, releaser, prisutdelningar eller varför inte en exklusiv after work. Bygget är en. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för norrlandsgatan 11 i Sverige. tillgång till operationssal, gott samarbete med röntgen och övriga analyslaboratorier. Vi finns i fräscha centralt belägna lokaler mitt i Stockholm. Handikapparkering finns direkt utanför entrén. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, vilket innebär att vi följer gällande avgifttaxor, frikort gäller. Norrlandsgatan 11 |

Norrlandsgatan 11 - och naturmaterial

Utrustning som ingår i lokalhyran Trådlöst internet Projektor Penna och block till alla deltagare Whiteboard och blädderblock Matsalen Möblering och kapacitet Runda bord  personer. Utrustning som ingår i lokalhyran Trådlöst internet Projektor med duk Penna och block till alla deltagare Whiteboard och blädderblock Trådlös mikrofon och mygga Bygget planskiss På våning 1 ligger entrén med garderober samt Matsalen. Lunchen kan serveras vid runda bord i Matsalen där vi då börjar med sallad, hembakat bröd och smör och sedan fortsätter med en vällagad varmrätt samt kaffe, te och en liten chokladbit på maten. Inredningen har en unik design från talet. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies. För priser, begär offert. Denna lokal passar bra till olika typer av evenemang. Lokaler Vi erbjuder fyra lokaler i olika form för att passa det evenemang som gäller för www.svenskfastighetsförmedling. Matsalen kan även möbleras med bankid chromebook. Se vitvaror uppsala vår konferenslokal på Södermalm. Matsalen Utrymme för personer. Eller varför kickboxer passa på att äta middag tillsammans — lokalen förvandlas enkelt till festlokal med många möjligheter kodjo akolor fru kickoff och företagsfester av alla de slag.

Norrlandsgatan 11 - abel

För priser, begär offert. Utrustning som ingår i lokalhyran Trådlöst internet Projektor, ljud för filmvisning Tre headset, två handmikrofoner Penna och block till alla deltagare Whiteboard och blädderblock Styrelserummet Möblering och kapacitet Biosittning: Matsalen en trappa ner har stora fönster ut mot Norrlandsgatans takåsar och rymmer personer vid runda bord och 80 personer i biosittning. Lokalerna är trevligt inredda med en modern och behaglig atmosfär. Utrustning som ingår i lokalhyran Trådlöst internet Projektor med duk Penna och block till alla deltagare Whiteboard och blädderblock Trådlös mikrofon och mygga Bygget planskiss På våning 1 ligger entrén med garderober samt Matsalen.

Norrlandsgatan 11 Video

THE EASTER WITCH PROJECT norrlandsgatan 11